Whistler bilder!

Här kommer några bilder från fantastisk skidåkning i Whistler! Puderbilderna är tagna efter en natt med 45cm snöfall!

Dessa dagar gäller det att vara uppe tidigt på morgonen för att få ett par åk i helt orörd snö, det smidigaste är att köra bil men det går även bussar. Varje år snöar det över 11 meter i Whistler vilket gör att det ofta ges ett par möjligheter att få åka i puder. För den som åker på kortare semester så gäller det såklart att även ha lite tur, som vanligt 🙂

För mer information om Whistler läs guiden, resor till Whistler.

whislter sol

whistler Lössnö whistler puder

Köra bil till Whistler i Kanada från Vancouver

Köra köra bil till Whistler gör man nästan bara från Vancouver. En bilfärd från Vancouver i Kanada tar ca 2 timmar. Vägen är i bra skick men vid stora snöfall kan det vara halt sista biten, de är mycket duktiga på snöröjning så det är sällan något problem.

Hyrbil Whistler

Att hyra bil i Whistler är ingen jätte bra ide, det bästa är att hyra bilen i Vancouver och köra dit. I Vancouver finns där många ställen för att hitta en hyrbil men de billigaste bilarna hittar man på flygplatsen. För fler tips läs hyrbil Kanada. Det finns en del att tänka på så dessa tips kan vara värdefulla!

Utflykter från Whistler

Det finns inte speciellt många utflykter att göra från Whistler på vintern om man inte är intresserad av längdåkning eller liknande. Därför kan det vara onödigt med hyrbil om man har tänkte stanna lite längre i Whistler, i dessa fall kan en buss med Greyhound eller Pacific Express vara det bästa.