Helikopter i Grand Canyon

Att se ett av världens största naturverk från luften är en fräck upplevelse. När jag var i Las Vegas för första gången så gjorde hela vårt gäng en helikoptertur till Grand Canyon. Vi valde då att betala lite mer och få åka i solnedgången, det var det helt klart värt! Vi fick se solen gå ner i Grand Canyon och sedan åka över den upplysta strippen i Las Vegas.

Min andra helikoptertur var när jag besökte Västra Grand Canyon, jag tog då en helikopter från kanten ner till botten, helikopterturen gick snabbt. För den som vill åka helikopter är det bättre att göra det hela vägen från Las Vegas, helt klart bättre värde! Då får man 1 timme och 30 minuters helikoptertid och man får även se naturen runt om Grand Canyon.

Min tredje helikoptertur har jag inte gjort än men den kommer. Troligtvis kommer jag att välja den 45 minuter långa helikopterturen över söndra Grand Canyon. Det är dock möjligt att jag gör en från Las Vegas igen, det var trots all ett par år sen sist 🙂

Utbudet på helikopterturer är stort. Det bästa är att besöka följande sida för mer information, Grand Canyon helikopter.

Priserna på helikopter är från ca 2000kr från Las Vegas, känns kanske dyrt… men tänk på att det är en engångsupplevelse!

 

På satellitkanal nedan kan du se hur Colorado River slingrar sig igenom hela Grand Canyon.